Trkaj ft. Amo & 4Given – Za ljubezen

trkaj_za_valentinovoTrkaj na Valentinovo predstavlja pesem Za ljubezen, pri kateri sodelujeta še Amo in gospel kvartet 4Given.

PR besedilo: “Za ta dan smo se odločili, da bralcem, fanom in preostalim poslušalcem naše glasbe ponudimo nekaj ljubezni, ki je v svojem bistvu zastonj. Nastala je pesem “Za Ljubezen”, pri kateri so sodelovali Trkaj, producent Anže Breskvar – BMD -, gospel kvartet 4Given, štajerski raper Amo The Ew, pevka Blažka Oberstar za mix je poskrbel Tamir Gostiša, masteriziral Iztok Turk, iz ozadja je za ljubezen skrbela Mateja Kozole in ekipa Addere, svoj košček pa je dodal tudi Alen iz Smale Productions, ki je ustvaril medmrežni video, da bo ljubezen bolje tekla med ljudmi.

Pesem ne govori o določeni osebi ali osebah, temveč opeva ljubezen, fenomen, ki obstaja že tisočletja, a se mnogokrat ne zavedamo, da sploh obstaja! To je slavnica tej mogočni sili, ki preveva vesolje in drži človeštvo skupaj, da vidi, sliši, čuti in razume kot eno. En svet, ena ljubezen!

Avtorsko skladbo si lahko poslušate na spodnjem linku, ali pa jo brezplačno prenesete na vaše računalnike, IPode, telefone, e-poštne nabiralnike, njen namen pa je, da obkroži čim več ljudi in jim ta dan naredi še bolj čaroben, ter da ljubezen tistim, ki je na ta dan ne bodo prejeli veliko. Lep dan!”

Youtube video:  http://www.youtube.com/watch?v=ZtOJ8IpvR4o

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply