Najboljša remixa Šutni to sranje sta naredila…?

Tako, tokrat res ni bilo lahko, saj je bilo kar 33 remixov, veliko dobrih.

 

Jasno je, da je moral biti zmagovalni remix nekaj posebnega, da se je dvignil nad vse ostale. To, da je šlo za remix komada, ki je že v osnovi hud, pa je pomenilo, da so se morali fantje zares izkazati. Dejstvo, da so okusi različni pa je seveda vse skupaj še dodatno otežilo.

No, odločitev je kljub temu padla.

Naj povem, da je Kizotovem imenu izbiral Hugo, ki je izbral Emiljota. Sam pa sem se na koncu odločil za Saucea.

Zakaj Emiljo A.C.: Hugo: »Za Emiljota sem se odloču, ker mi je najlepše šou v uho… Tuanov prvi mi je res mega, ker zveni surovo, kot mi je dejansko všeč pa še obožujem trobento, če je v bitu … Zanimivo mi je zveneu tudi od Murarija, ker je res smooth narejen bitič …sicer pa je odločitev bla kr težka, ker je vsak po svoje naredu zanimiv izdelek, tako da sem pacč izbral po svojem okusu… Pohvale pa vsem

Zakaj Sauce: Enostavno zato, ker je pokazal največ kreativnosti in poguma. Ne le da je njegov bit edinstven in edini čisto umaknjen iz klasičnega hip-hopa, Sauce je tudi narezal kitice, jih pomešal med sabo in naredil komad, ki nosi podobno energijo kot original, čeprav mu je od vseh poslanih najmanj podoben. Sicer sem na koncu kolebal med Sajkoslavom, Saucom in Tuanovim prvim remixom. Res pa je treba poudarit, da je bilo tokrat veliko dobrih. Nekaj standardnih (ki bi jim res že privoščil zmago) in nekaj presenečenj. Recimo Robi (spet!), ki je dal vsakemu MC-ju svoj bit, pa Phlegma, Ese, Muraru, Senshi, Loopzilla, … bravo in čestitke vsem.

Do nedelje se zbirajo še remixi komada Nocoj pa oh nocoj, potem pa se 14 dni remixi komada Karte na mizo.

 

Še tabela trenutno uvrščenih na kompilacijo:

Izbor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply