Najboljša remixa Kronike betona

Najboljša remixa kronike betona sta naredila Ray in PaperPlane.

 

Tokrat je bila izbira res težka, saj je bil v povprečju gledano tole najboljši paket remixov do sedaj. Dejansko bi lahko bilo zmagovalcev več, a ker je bilo treba izbrati le dva, sta zmagovalca, ki sta se uvrstila na kompilacijo Ray in PaperPlane.

Zakaj Ray – izbral ga je Mirko: “Pri tem remixu mi je všeč serenadna sentimentalnost in emocija, ki se izraža skozi saxofon v samplu. Odobravam tud aranžmajsko raznolikost. To dvoje je bilo tisto, kar je presodilo v korist tega remixa. Sicer pa sem imel težko delo in sem moral nekajkrat preposlušat, da sm pršu do končne odločitve. Omenil bi vibe in atmosfero, ki jo je ustvaru Emilijo, zelo blizu izboru je bil tud Robi, ki se je stilsko najbolj približal originalu, vendar sem pri poslušanju iskal drugačno podobo komada, zato se potem nisem odločil za njegov remix..”

Zakaj PaperPlane: Enostavno se mi je najbolj usedel na dušo in sem si ga večkrat zaželel slišati. Ker je nekaj takega, česar ni še nihče do sedaj naredil, zelo na izi, ampak učinkovito. Ta live feeling se zelo lepo sklada z besedilom in Mirkovim flowom in je enostavno prijetno za poslušat. Prva verzija je bila čudno zmiksana, s popravkom paje precej boljše.

Posebne pohvale gredo še:

– 100TKI: spet nekaj posebnega, dodelanega in igrivega

– Robiju: spet obema vščečno in spet čisto malo zmanjkalo. Eden od naslednjih remixov bo tvoj, zagotovo!

– Emiljo: Sej ne znaš slabo naredit.

– Jax Zero: zanimivo, veselo, pozitivno in sprva moj favorit.

Hvala tudi vsem ostalim – prihaja nov izziv “Šutni to sranje!”, do nedelje pa še zbiramo remixe Predstavlam od Emke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply