Boris & Timo – Demo mixtape

boris_mixtapeZadeva se v končni verziji imenuje Boris & Timo – Demo mixtape in že jo lahko naročite. Boris bo imel cdje s sabo tudi v petek v Gali hali.

Kaj pa pravi demo PR? “Mikstejp ma 15 komadov k skupi znesejo dobre pol ure, zmiksu ga je DJ Woo-D, na njem sta močno prisotna Drobiž in Mirko (Atila), verze mata tud Unknown in Zlatko. Za produkcijo je seveda poskrbel Timo al smo pa uporabl instrumentale, večina stvari je bla posnetih v njegovem studiu, ene par pa pr men doma. Kvaliteta variira zarad tega ker so stvari zbrane z vseh vetrov, doskrat je od komadov ostov samo še mp3, ampak mislm da smo uspel skupi spravt oreng poslušljivo stvar. Hkrati smo pa nardil tud par ekskluziv, stvari k se jih ni dal slišat nikjer in k so narjene kr na nivoju. Za mastering je ponovno odgovoren Timo tko da bring the hate :), ampak loh rečem da glede na začetno stanje komadov je zihr improvement.”

Kogar zanima nakup: da se izognete poštnini, lahko po celi Sloveniji tudi osebno prevzemate ploščke, in sicer pri Borisu (LJ), Drobižu (LJ), Mrigotu (VE), MK-ju (MB), Mirkotu (NM) in Timotu (NM). Mogoče bo na voljo tudi v trgovinah One Way

Boris še dodaja: “Hvala vsem, k ste naročil že do zdej in LP! Drugač pa če naročite še dons alpa jutr dobite še en bonus zravn 🙂 (shameless) (napište mail na boris.timoprodukcije@gmail.com). Ai.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply