KONEKTED2VIBE @ TEDEN MLADIH I 16.05. I BAZEN KRANJ

Konekted in Vibe department v sklopu TEDNA MLADIH 2014 predstavljata:

KONEKTED 2 VIBE – 1 večer, 2 dogodka

HIP HOP / 20.30 do 1.30
ZLATKO, Doša, Princip, IIIfekta, Ghet & Ballau, 4familia (SpetNC, Danč, Mikz, Joe Joe), ALI, Dr.Soc, DriLL & BurKe, Cheba, Urban & Gre-Gor
DJs: Lucky eL, DJ Kombo, Sunny Sun

DnB / 1.30 – 6.00
DJ HAMILTON (London, UK, RAM records), Erma, Mixxle, W. G. (My Hell Jackson) + Cookie (Vibe department), DVS (CUF

VJs / all night long
Erzor & VJ Dimension (Vibe Department)

Tokrat združujeta moči dve gonilni ekipi kranjske hip hop in drum and bass scene.

Za uverturo govorjene besede in koncertnega dela večera bodo poleg domačih Urbana in Gre-Gor-ja ter kranjske ekipe 4familia – SpetNC, Danč, Mikz, Joe Joe, ki se jim bo za izvedbo Z Ulc Krana 2 pridružil tudi Cheba, ter nastopom najhitrejšega MC-ja daleč naokoli – ALI-ja in Dr. Soc-a, tokrat premierno poskrbeli tudi IIIfekta. Ekipa, ki jo predstavljajo Emka, Kox in Roga, bo na tem koncertu predstavila prihajajoči izdelek. Poleg domačinov pa bodo na odru tudi: Doša, Princip, Ghet & Ballau, Drill & BurKe, za vrhunec koncertnega dela večera pa bo poskrbel eden najbolj prepoznavnih, produktivnih in s tem tudi osrednjih imen slovenskega hip hop-a – ZLATKO.

Program bodo povezovali DJ-ji: Lucky eL, DJ Kombo in Sunny Sun.

Takoj za tem pa sledi drum and bass poslastica v obliki DJ HAMILTONA.

V svoji več kot 15 letni DJ karieri in preigravanji med različnimi žanri elektronske glasbe kot so hardcore, house in trance se je na koncu ustalil v drum and bass vodah. Kot producent je s svojim hiti kot sta ”Soundboy” in ”Echoes” je prepričal svojega sedanjega šef založbe RAM, Andy C-ja.

Kot DJ je poznan po svojih spektakularnih DJ setih s treh gramofonov v veliki Britaniji in drugod po svetu. Pred kratkim se je vrnil s turneje po Avstraliji in kot vrhunec večera, se bo ekskluzivno, predstavil v kranjskem Bazenu.

Za grand finale na glavnem plesišču poskrbijo Mixxle, W. G. in Erma z Vibe Departmenta, vmes pa se priklopi še Bassnica, flor, na katerem pa štrene in komade v bass/trap/footwork maniri mešata vajbov Cookie in Ljubljančan DVS iz kolektiva CUF.

——————————————————————————-
Vstopnina:
PRVIH 200 5€ + prvih 100 kupcev dobi darilo
PREDPRODAJA 6€
NA DAN KONCERTA 8€

Vstopnice so na voljo na Info točki Klub študentov Kranj. VSTOP 18+

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply