Emkej & JK Soul in Kržo & NL na Urbanem vrtu

Kje? Dvorišče kluba Zakon, Vrhnika Kdaj? Sobota, 16.6.2012

Klub Zakon ob zaključku sezone –  v soboto 16.6. – prireja hip hop dogodek – Urbani vrt, na katerem bo nastopil štajerski MC, Emkej, ki je pred kratkim izdal svojo drugo ploščo, Znajdi se!, za s soulom obarvane glasbene podlage pa bo poskrbel portoroški DJ JK Soul, ki je tudi sproduciral ploščo. Večer bosta odprla mlada vrhniška MCja, Kržo & NL.

Emkej, član skupine Tekochee Kru, je v preteklem desetletju sodeloval in nabiral izkušnje z mnogimi izvajalci v našem prostoru. Po izidu svoje prve plošče (Šmorn) je dve leti koncentiral po Sloveniji in Hrvaški, pred kratkim pa je ustvaril svojo novo solo ploščo, tokrat v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. Rdeča nit albuma je boj med dobrim in zlim, postavlja pa se vprašanje, kako v današnji razvrednoteni družbi ostati pošten. Emkej namreč poudarja, da ljudje danes svoja slaba dejanja opravičujejo na način: »Kaj je, znašo sn se!« in ravno zato je album dobil naslov »Znajdi se«.

NL & Kržo sta obetavna vrhniška reperja, ki skozi glasbo, ki jo ustvarjata izražata svoj pogled na svet ter predstavljata svojo izkušnjo odraščanja in življenja v urbanih okoljih.

V primeru slabega vremena bo dogodek v prostorih Kluba Zakon.

Vstopnine ni!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply